Ny administrerende direktør i Lindbak Retail Systems

Ifølge en melding fra selskapet tiltrer Tomren stillingen i løpet av sommeren. Han overtar etter Inge Eilertsen som går av med pensjon etter 13 år i selskapet.

Erik Tomren kommer fra stilling som direktør for BBS største forretningsområde, Card Solutions, med ansvar for kortbaserte betalings- og informasjonsløsninger for varehandel og bank i det nordiske markedet.

Tomren er utdannet siviløkonom og har solid internasjonal ledererfaring fra lederstillinger i BBS, blant annet som Adm. Dir. for BBS sitt datterselskap i Danmark i tillegg til en rekke leder- og styreposisjoner i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

– Jeg ser frem til å bidra med å utvikle Lindbak videre i tråd med den nordiske konsolideringen innenfor varehandelen og de endrede behov fra kundene til forretningskritiske og integrerte IT-løsninger. Lindbak er et veldig spennende og solid selskap som er godt posisjonert til å delta og lede an i denne utviklingen, sier Tomren.

Morten Lindbak, styreleder i Lindbak Retail Systems AS, sier at den gode utvikling i Norge og satsingen på datterselskap i Sverige er i tråd med den nordiske konsolideringen.

-Selskapet har etablert seg som en reell utfordrer til de største internasjonale aktører i det nordiske markedet for driftsløsninger for kjeder og butikker. Vi har en nordisk strategi og skal gjennom vår kompetanse og løsninger fremstå som den foretrukne partneren til de ledende ERP-leverandørene som satser på løsninger til varehandelen, sier Lindbak i meldingen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer