“Ny” aktør på Bryn-Helsfyr

Nå går de tre selskapene Multicom Security, Safetel og Securinet sammen til ett felles selskap. Sammen former de AddSecure – en nordisk leverandør på sikker kommunikasjon.

– Vi er glade for å ha kommet frem til en avtale. Ved å slå sammen selskapene kan vi tilby det beste fra flere verdener og vi viderefører servicen fra de som er best på det, og teknologien fra de som kan det best, sier Stefan Albertsson, administrerende direktør i AddSecure.

AddSecure vil være godt posisjonert for å ta markedsandeler i Skandinavia og ekspandere til nye markeder i Nord-Europa. Det nye selskapsnavnet rulles nå ut for fullt og kunder, partnere og leverandører ble møtt av det nye selskapet og merkevaren allerede i går, mandag 23. mars.

– Det har vært viktig å styrke oss på alle nivåer; i størrelse, profesjonalitet, innovasjon og ikke minst i hvordan vi møter kunden, sier Albertson.

AddSecure har over 100.000 brukere og ca. 130 ansatte i Skandinavia.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Kilde: http://www.bryn-helsfyr.no/?p=8915

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer