Ny toppleder i Fujitsu Norge

Dag Melheim, er utnevnt til direktør med ansvar for Fujitsu Norge, som har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr.

Melheim har lang og bred erfaring fra Fujitsu gjennom 14 år, blant annet som salgsdirektør og direktør for forretningsutvikling.

– Det norske markedets trend mot digitalisering, mobilitet og skyen stemmer godt overens med Fujitsus teknologiske bredde og dype kompetanse. Det gjør oss ideelt posisjonert for fremtiden, sier Melheim.

Fujitsu-gruppen er en av verdens ledende globale leverandører av IKT-baserte forretningsløsninger. I Norge har selskapet mer enn 50 medarbeidere som leverer et bredt spekter av IKT tjenester, produkter og løsninger med et stort fokus på klienter, servere og lagringsløsninger.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer