Ny verdensrekord!

Så er dette kanskje ikke den typiske gressklipperen man finner hjemme i hagen til folk, snarere tvert imot. For denne gressklipperen, som er bygget av Norwegian Speed Factory, har en V8-motor på 408 hestekrefter, veier i underkant av 500 kg og har hjul fra en Formel 3-bil. Og i det som vanligvis er en oppsamler for gress finner man kjølesystem og bensintank.

Men for å kunne ta en offisiell verdensrekord må «doningen» allikevel likne på en vanlig gressklipper med tanke på ytre mål, farger og designdetaljer, samt faktisk kunne klippe – ja nettopp – gress!

Uansett; med yr i luften og tett tåke så det ikke spesielt lyst for verdensrekordforsøket som fant sted Torp Sandefjord lufthavn – mellom to fly-landinger. Men foran et stort presseoppbud ga sjåfør Pekka Lundefaret gass og på andre forsøk viste hastighetsmålingene fra Norges Bilsportforbund, som har hovedkontor i Nils Hansens vei 2 på Bryn-Helsfyr, en snitthastighet på hele 215 km/t og med det en soleklar ny verdensrekord!

Imponerende? Ja! Passende hjemme i hagen? Kanskje ikke…

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer