Nye nettbrett fra Fujitsu

– Når du som profesjonell bruker skal velge et nettbrett, trenger du ikke lenger å inngå kompromisser eller ha separate enheter for jobb og fritidsbruk, sier produktansvarlig Remy Skogstrand i Fujitsu Norge, i en pressemelding. – Fujitsu STYLISTIC M532 er det første nettbrettet som faktisk leverer det beste til begge verdener. I løpet av arbeidsdagen er det en sikker, veldig mobil enhet som utvider bedriftsnettverket til der du er til enhver tid, og på kveldstid er det det perfekte multimedia underholdningsbrettet.

Nettbrettet skal være et ideelt valg for den mobile arbeideren som ikke vil gjøre kompromisser:

  • Passer perfekt inn i «Bring Your Own Device»-trenden som kombinerer profesjonell og personlig bruk
  • Høy brukervennlighet, men likevel høyt sikkerhetsnivå, slik bedriftene krever for mobile enheter
  • Elegant stil, men fremdeles med den høykvalitets ytelsen profesjonelle brukere må ha

"STYLISTIC M532 er Fujitsus svar på den voksende trenden der ansatte tar med sine mobile enheter på arbeidsplassen, og kombinerer profesjonelle behov og fritidsbruk. Denne trenden er utfordrende for IT-sjefer fordi de ansattes mobile enheter ofte ikke er tilstrekkelig sikret. Nettbrettet har tilstrekkelig sikkerhetsnivå slik at bedriftsnettverk er beskyttet fra datalekkasjer til uautoriserte enheter. En trussel som i dag er økende både fra innsiden, og via fjerntilgang", skriver selskapet i meldingen.

Og når det handler om bruk har lettvekteren god ytelse. Den kommer fullpakket med innebygd 3G/UMTS tilkobling, enkel navigasjon via innebygd GPS, fasinerende multitouch skjerm og imponerende audio/video-muligheter via kamera både foran og bak. Det nyeste Android 4.0 operativsystemet understreker nettbrettets brukervennlighet, støtter sømløs multitasking, og tillater brukere å personalisere hvordan enheten fremstår.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer