Nye nøkkelpersoner ved Scandic Helsfyr

Sammen med 47 andre Rica-hoteller ble Rica Helsfyr Hotel i fjor kjøpt opp av Scandic, Norges og Nordens største hotellkjede. Etter en omfattende tilpasnings- og omprofileringsperiode har hotellet nå tatt det siste steget inn i livet som fullverdig Scandic-hotell. Les mer om dette her.

Nå har den tradisjonsrike overnattings-, serverings- og møteplassen på Bryn-Helsfyr fått nye nøkkelpersoner om bord.

André Pettersen har overtatt som hotelldirektør etter Nils Kallåk som har ledet hotellet gjennom mange gode år med videreutvikling, utvidelser og vekst.

Og i André Pettersen har hotellet fått en høyt kvalifisert og motivert etterfølger til å ta over stafettpinnen.

Den nye hotelldirektøren har lang erfaring fra hotell-, kjøkken- og restaurantdrift. Blant annet har han åpnet sitt eget hotell i Stavanger, og jobbet både som kjøkkensjef og driftsdirektør på Nordkapp 71 grader Nord. Siste stoppested før Scandic Helsfyr var Scandic Gardermoen, der han var hotelldirektør i 4 år.

– Jeg er meget imponert, og har sjeldent sett et område med bedre potensiale for næringsvirksomhet enn her på Bryn-Helsfyr, sier Pettersen. – Området har en meget god logistikk og infrastruktur som gir det viktige konkurransefortrinn for bedriftsetableringer og utvikling i forhold til andre områder i stor-Oslo.

Pettersen ser i dette også store muligheter for hotellets fremtid.

– At det jobber mellom 15 000 og 20 000 mennesker her, fordelt på 3 000 virksomheter, er et spennende utgangspunkt. Bryn-Helsfyr er den etablerte kontorklyngen øst for sentrum, og det blir bare mer spennende med de store offentlige utviklingsplanene for hele Hovinbyen, sier Pettersen.

– Vi er jo fullstendig prisgitt våre lokale kunder, og som områdets eneste hotell ønsker vi å fortsette å være en god partner og leverandør for det lokale næringsliv rundt oss. Vi tror på fortsatt videreutvikling og en svært spennende fremtid for hotellet.

Inviterer til fruktbart, lokalt samarbeid

Staben på Scandic Helsfyr er samtidig blitt forsterket med to selgere, Ina Aurora Bakkevig og Hilde Melheim.

Hilde har bl.a. 9 års erfaring fra salg i hotellbransjen og Ina Aurora tar også med seg viktig og allsidig erfaring inn i stillingen ved Scandic Helsfyr. Hun kommer fra Oustøen Country Club og har tidligere blant annet jobbet ved Hoffet.

– Scandic Helsfyr er et tradisjonsrikt, veletablert hotell midt i et av Oslos viktigste næringsområder.

Vi har et stort lokalmarked rundt oss, og ser spennende muligheter for å videreutvikle hotellets rolle. Vi vil være områdets lokale møteplass og arena, sier Hilde og Ina Aurora.

– Vi vil gjerne bli enda bedre kjent med alle våre naboer. Så vi strekker ut hendene og inviterer store og små virksomheter i nærområdet til fruktbar dialog og positivt samarbeid. Her blir det full fart og mye liv og røre, avslutter de.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer