Nye og reforhandlede leieavtaler på Bryn-Helsfyr

Lojalt og voksende næringsliv

Fearnley Finans Eiendom har inngått en avtale med Pingvin Klima om utleie av 1240 kvm kombinasjonslokaler i Grensesvingen 9 på Bryn-Helsfyr. Avtalen gjelder for 6 år, og selskapet flytter fra Ole Deviks vei i samme område ved årsskiftet.

Fearnley har i det siste også reforhandlet en rekke leieavtaler i Grensesvingen 9. BSH Husholdningsapparater og Invacare har tegnet avtaler om leie av henholdsvis 2963 og 2254 kvm kombinasjonslokaler for 5 nye år. Samtidig har SCA Hygiene Products og Mølnlycke Health Care signert leieavtaler for henholdsvis 2403 og 590 kvm kontorer, på henholdsvis 5 og 6 nye år.

Investire melder om to nye leieavtaler i sitt kontorbygg, Østensjøveien 43 ved Brynseng T-banestasjon. DB-Gruppen overtar 670 kvm kontorer mot slutten av september, mens Workshop har overtakelse av 680 kvm i januar neste år. Det er dermed ca 2000 kvm ledig areal i bygget.

Vital Eiendom har tegnet leieavtale med Swarco Norge på ca 700 kvm kontor og 900 kvm lager i Brynsveien 12. Selskapet har inntil nå vært fremleietaker i samme bygg.

Credicare har signert en 5-årsavtale med Bryn Eiendom, for leie av 211 kvm kontorer i Østensjøveien 36, som dermed er fullsatt. Credicare flytter fra Karoline Kristiansens vei i samme område.

Som næringsområde nyter Bryn-Helsfyr godt av å kombinere nærhet til sentrum og høy tilgjengelighet via offentlig kommunikasjon, med et mangfold kontorbygg med stabile, konkurransedyktige priser.

– Stadig flere bedrifter velger å reforhandle i samme bygg eller flytte innenfor området når leieavtalene går ut. Det er også mange som utvider arealene sine, samtidig som det kommer nye leietakere fra andre områder. I sum gjør dette at ledigheten har gått kraftig ned så langt i år, sier Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen. Han er talsmann i Bryn-Helsfyr prosjektet, et samarbeid om identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet, som i år feirer 10 år.

Om Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Bryn-Helsfyr-prosjektet har siden 2001 arbeidet for en tydelig og enhetlig identitetsbygging av området som et av fremtidens næringssentre i Oslo. 10 år etter oppstart har samarbeidet 26 deltakerne, som samlet representerer over 80 prosent av kontorarealene i området: SPG Ole Deviks vei, Aberdeen Asset Management, Fearnley Finans Eiendom, Vital Eiendom, Basale, Oslo Areal, Fortin, Bryn Eiendom, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom, Gasmann Eiendom, Sigellen, P.S. Eiendom, Østensjøveien 43 AS, AF Gruppen, Schage Eiendom, Eiendomsselskapet Argentum og Timms Reperbane.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer