Olympiatoppen og Polar inngår samarbeidsavtale

Videreutviklingen vil knyttes opp mot treningsregistrering, blant annet knyttet til Olympiatoppens treningsdagbok.

Puls- og GPS-klokker har i en årrekke vært viktige verktøy for å styre og kontrollere treningsintensiteten hos norske toppidrettsutøvere. Den nye samarbeidsavtalen med Polar gir Olympiatoppen og stipendutøverne tilgang til en av markedets beste puls- og GPS- klokker.

Grundige analyser

– Den nyeste Polar-klokken gir svært stabile og pålitelige puls- og GPS-data, og har en batterikapasitet som er tilpasset treningsmengden til en toppidrettsutøver. Klokken inneholder i tillegg muligheter for å måle restitusjon, søvn, søvnkvalitet og aktivitetsomfang når utøveren ikke trener. Dette gir trenere, utøvere og fagpersoner i Olympiatoppen enda bedre muligheter til å foreta grundige trenings- og konkurranseanalyser. Dette gir norsk toppidrett gode forutsetninger for å videreutvikle oss slik at Norge også i fremtiden kan være en av verdens ledende idrettsnasjoner innenfor typiske utholdenhetsidretter, sier Espen Tønnesen, fagansvarlig for utholdenhet ved Olympiatoppen.

Stolte

Polar er ledende leverandør innenfor puls- og GPS-klokker, og oppfant den aller første pulsklokken i verden. I avtalen ligger også en intensjon om at Polar og Olympiatoppen sammen skal utvikle software som kan dekke norsk toppidretts behov for nye målinger. Her tenkes det blant annet på måling av frekvens i ulike idretter.

– Vi er stolte av å være en av samarbeidspartnerne til Olympiatoppen. Dette er noe som både vi, toppidrettsutøverne og mosjonistene vil få glede av i tiden fremover. Polar Electro og Olympiatoppen er en perfekt match for å forme idrettsfremtiden, sier Morten Dyrberg, daglig leder i Polar Electro Norge AS.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer