Ivaretakelse av leietakernes interesser siden 1969

Nils Hansens vei 2, 1969
Nils Hansens vei 2, 1969

Vår historie

Bryn Eiendom er en familiebedrift som etablerte seg på Bryn i 1969. I dag er vi den største utleier i området, og det har vi tenkt til å fortsette med. Vi skal være med på utviklingen av bydelen og være en langsiktig samarbeidspartner som du kan føle deg trygg på.

Der det hele begynte

I 1969 kjøpte AS Ivar D. Nygaard Bryn industrihus tegnet av den kjente arkitekten Geir Grung i Nils Hansens vei 2, først og fremst til bruk for egen virksomhet. Bedriften var eid og ledet av Ivar D Nygaard. Virksomhetsområdet var tekstiler, leketøy og datasentral. Fra begynnelsen ble ca halvparten av bygget leid ut til andre bedrifter og etter hvert som deler av den opprinnelige virksomheten ble solgt eller lagt ned, begynte utleiedelen av virksomheten å få større omfang.

 

Om Bryn Eiendom

I dag er Bryn Eiendom største utleier av eiendom på Bryn i Oslo og sitter i de samme kontorlokalene som AS Ivar D Nygaard, i Nils Hansens vei 8 (tidligere nummer 2). Vi er 27 ansatte som forvalter, drifter, vedlikeholder og utvikler eiendommene med en egen teknisk avdeling som sørger for at eiendommene opprettholder jevn høy kvalitet. Våre egne driftsteknikere utfører vaktmester- og vedlikeholdstjenester. Avdelingen bestreber seg på å yte service som sikrer våre leietagere et godtmiljø på arbeidsstedet samtidig som fellesøkonomien holdes på et akseptabelt nivå. Vi har ansatte som jobbet hos oss i over 40 år, og leietagere som har vært i porteføljen like lenge. Det er vi stolte av.

 

Portoføljen i dag

Utover vår store eiendomsmasse på Bryn eier og drifter vi også Kristian August gate 3 (nær Oslo Tinghus), de to øverste etasjene i Inkognitogaten 35, Sigurd Syrs gate 2 og 4 på Skøyen.
I tillegg eier og forvalter vi Helsfyr PanoramaHydroparken på Notodden, Bjerkås næringspark i Asker og flere eiendommer på Rommen gjennom Nordbyen utvikling.

Vår store og varierte portefølje i det samme området gir oss en unik mulighet til å kunne hjelpe eksiterende leietagere med å utvikle sin virksomhet i våre lokaler. Etter hvert som  behovene endres gjør vi vårt beste for å kunne tilby nye løsninger. Eiendommene inneholder kontorlokaler, kombinasjonslokaler, lagerlokaler, i tillegg til auditorium, møterom, kantiner og treningssenter. Vi sikrer våre leietagere gode parkeringsmuligheter både ute og inne.

Hydroparken Bygg 20 Detalj 3 1200x824
Hydroparken Detalj 4 1200x790