Polar innleder samarbeid med Les Mills

Polar, pioneren innen pulsklokker, aktivitetsmålere og bærbar sportsteknologi inngår samarbeid med Les Mills, en ledende leverandør av gruppetreningskonsept over hele verden. I følge Les Mills er Polar, som i Norge har hovedkontor i Nils Hansensvei 2 på Bryn-Helsfyr, den perfekte partneren og en stor støtte i deres innsats for å skape en sunnere verden.

– Den personlige og tilpassede treningsveiledningen som Polar byr på inspirerer mennesker, og hjelper de med å mest mulig ut av sin trening. I kombinasjon med treningskonseptet til Les Mills vil de få resultatene de ønsker, noe som leder til økt motivasjon og treningsglede, sier Vaughan Schwass, CEO for Les Mills Enterprises.

Polar tilbyr et bredt produktsortiment som hjelper Les Mills-deltagerne med å følge treningen og sikre effektive økter – uavhengig om man kjører en danse-økt på et treningssenter eller får opp pulsen hjemme i stuen med strømmetjenesten On Demand. Polars nettjeneste og app vil gi deltakerne mulighet til å følge sin utvikling, og få veiledning og forslag til forbedringer.

Samarbeidet mellom Polar og Les Mills innebærer flere aspekter, blant annet samarbeid rundt produktutvikling, forskning og økt integrasjon av Les Mills treningsinformasjon til Polars enheter. I tillegg ønsker Les Mills Polar velkommen som partner til sine globale arrangementer verden over.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer