Østensjøveien 14, 0661 Oslo

Flott og representativt bygg, kort vei til offentlig kommunikasjon

Velkommen til Østensjøveien 14
Velkommen til Østensjøveien 14
Østensjøveien 14, 0661 Oslo

Flott og representativt bygg, kort vei til offentlig kommunikasjon

Beskrivelse

Ledig lokale er fordelt i byggets 1. og 2. etg. og kan tilpasses kundens behov. På toppen har du tilgang til en felles takterrasse med utsikt mot Oslo havn. Bygget består av to kontorfløyer og er på totalt ca. 5.000 kvm. fordelt på seks plan. Mellom fløyene ligger en flott lysgård med en nyoppusset personalrestaurant og et felles møterom tilgjengelig for byggets leietakere. Personalrestauranten egner seg også til uformelle møter gjennom hele dagen med sine flotte og funksjonelle omgivelser. 

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969. Les mer på vår hjemmeside: www.bryneiendom.no

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76
T-banelinje: 1, 2, 3 og 4
Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)
Flybuss fra Helsfyr
Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Beliggenhet

Bygget ligger tett på Østensjøveien og har god eksponering mot nærområdet. Bryn er en del av satsningen av Hovinbyen. Hovinbyen er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultatet vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Innhold

Ledige lokaler:

1 etg: 310 kvm BTA
2 etg: 381 kvm BTA 

Lokalene kan leies samlet eller hver for seg. Lokalet i 1. etg. har umiddelbar nærhet til varelevering med vareport og kan egne seg godt for kombinasjon kontor/showroom/lab/lettlager. 

Illustrasjon av forslag til Plantegning ligger i fane på høyre side av annonsen. Romløsning kan tilpasses leietakers behov. Øvrige tilpasninger iht. Bryn Eiendom standard. 

Det kan tilbys inne- og utendørs parkering, ladestasjon til el bil etter avtale. Innendørs sykkelparkering i u. etg. og garderobe/dusj i byggets 1. etg. Mulighet for leie av bod. Vareinnlevering med smal port fra byggets bakside. Det er et balansert ventilasjonssystem i huset og bygget har elektrisk varme og isvannkjøling for temperaturkontroll.

I tillegg til fasilitetene i Østensjøveien 14 kan Bryn Eiendom tilby auditorium, treningssenter og kaffebar i Østensjøveien 32. Se Arca sin hjemmeside for mer informasjon ang. treningssenter, www.arca.no

Type lokale:  Kontor
Areal:  310 - 691 m2

Fasiliteter:

Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Vil du vite mer om eiendommen?
Kontakt oss for visning eller om du har behov for mer informasjon om eiendommen.

Flere ledige lokaler

Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner

som du kan føle deg trygg på.

Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner

som du kan føle deg trygg på

Les mer om bryn eiendom her