Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

Østensjøveien 32 Web 017 Copy

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.
Arca Treningssenter er et nøkkelkort- senter som er åpent kl. 06.00-23.00 – 365 dager i året.
Vi er et senter på 700 kvm fordelt på sykkelsal, ballhall, treningsavdeling og garderober. Treningssenteret er delvis betjent og i medlemskapet kan man benytte seg av både egentrening og gruppetrening. Treningssenteret har et tilbud til alle som ønsker å trene styrke, kondisjon, sammen med Personlig trener eller delta på våre gruppetimer (styrke/puls timer) eller spinningstimer. Vi har instruktører som kjører gruppetimer på hverdager.

Vi har styrke- og kondisjonsapparter fra Life fitness, Precor, Technogym
og Consept 2. I tillegg har vi diverse utstyr for opptrening som slynger, MTT trekkapparat mm. Treningssenteret har garderober med dusjer og skap for oppbevaring av private eiendeler mens man trener. Ta med egen hengelås.

Rabattert pris for leietakere av Bryn eiendom

Leietakere av Bryn eiendom har en rabattert pris på fullt medlemskap. Jobber du i en bedrift som leier hos Bryn eiendom kan du legge inn BRYNEIENDOM som rabattkode og få medlemspris til kun kr. 299.- per måned (i stedet for kr. 399.-).

Halvdagsmedlemskap koster kun kr. 199.- per måned. Da kan du trene hverdagen mellom 09.00 og 14.00 og hele helgen.
Ingen bindingstid eller oppsigelsestid
• Innmeldingsavgift på kr.200,- tilkommer (engangsavgift)
• Egne priser for bedrifter og grupper over 15 personer. Ta kontakt for tilbud
• Vi har ingen bindingstid på våre medlemskap
• Ingen oppsigelsestid

Åpningstider

Kl. 06:00 – 23:00 alle dager hele året (nøkkelkort). Når du har meldt deg inn kontakt oss på 22656651 for å avtale åpning av adgangskort.

Innmelding

Meld deg inn via følgende side: arca.no/medlemskap-treningssenter
Vi leier også ut ballhallen og sykkel- salen vår. For mer informasjon se her: arca.no/ballhall

Inkludert i medlemskapet får du tilgang til en digital treningsportal med over 35 innspilte treningstimer av Arca. Du får også en rabattkode hvor du kan bestille pulsklokke fra POLAR med inntil 15% rabatt.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer