Redder unge ører

Startskuddet går tirsdag 24. mai kl.12:00 foran Stortinget og målet for kampanjen er forebygging av hørselsskader blant barn og unge, og spesielt den alvorlige lidelsen tinnitus. Det skriver Hørselshemmedes Landsforbunds (HLF), som har hovedkontor i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr, på sine hjemmesider.

Tall fra Forsvaret viser at antallet hørselsskader hos ungdommer som møter til førstegangstjeneste er sjudoblet på fire år. Samtidig har Verdens Helseorganisasjon (WHO) slått alarm om 1,1 milliard unge mennesker står i fare for å få hørselsskader som følge av høy lyd rett i øret.

Hvert Øre Teller er en årlig nasjonal kampanje i regi av HLF, som tilbyr gratis hørselstesting og gir hørselshjelp på stands over hele landet.

Les mer på kampanjesiden Hvert Øre Teller – der kan finne oversikt over steder og tider for testing, foreta hørselstest på nettet og lese mer om forebyggende tiltak.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer