Ring en svenske!

For å feire 250 år med den svenske pressefriheten lanserer den Svenske Turistforeningen i en kampanje den nye mobil-appen ”The Swedish Number”. Det innebærer at hvem som helst i verden via nummeret +46 771 793 336 kan ringe og prate om Sverige med helt vanlige svenske innbyggere som hjelpes til å kommunisere via nummeret.

Bak den unike løsningen står det norske selskapet Intelecom, som har hovedkontor i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr. Deres teknologi muliggjør å køe samtalene, distribuere de, føre statistikk osv. Via appen gjør det svenske folket seg tilgjengelig for samtaler via det skybaserte kontaktsenteret.

Det betyr at hvem som helst i Sverige med en Smartphone og et svensk nummer kan melde seg som ”Sverigeambassadør”. Av de registrerte ambassadørene velges siden en agent tilfeldig ut for å diskutere og svare på spørsmål fra mennesker i andre land som ringer inn og er nysgjerrige på Sverige. Den som ringer vet altså ikke hvem som svarer og alt skjer anonymt.

– Den sky-baserte teknologien og fleksibiliteten som er sted- og teknikkuavhengig er noen av de faktorer som muliggjør det unike prosjektet. Det er veldig morsomt å kunne se at det allerede er et stort trykk på tjenesten og vi følger med spenning muligheten å gjøre dette i flere land, sier Børge Astrup, leder for kontaktsenterenheten i Intelecom.

kampanjesiden kan du se live-statistikk fra kontaktsenteret som hentes direkte fra Intelecom, samt en kampanjefilm og ytterligere informasjon.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer