Safetel leverer alarmoverføring til Trondheim kommune

Ifølge meldingen har Trondheim Kommune til nå hatt en blanding av teknologier for overvåket alarmoverføring. Mange forskjellige løsninger på overføring til vaktselskaper og brannvesen har gjort det utfordrende å holde oversikt over kostnader og sikkerhetsnivå på kommunens bygg. En gjennomgang av abonnementsmassen tidligere i høst synliggjorde hvilke kostnader som er forbundet med alarmoverføring på analog plattform. Blant annet kan kommunen nå si opp en rekke telefonabonnement.

Lavere kostnader og mer funksjonalitet

"Vi er hele tiden opptatt av å kutte kostnader og samtidig ivareta sikkerheten på byggene våre. At vi får mer funksjonalitet til en vesentlig lavere pris var en motiverende faktor" sier Dagfinn Kvande, gruppeleder elektro i Trondheim Kommune Eiendom, i meldingen.

Da kommunen skulle velge leverandør for å erstatte eksisterende overføringer, falt valget på Safetel. Oversending av protokoll og fremtidige muligheter for opp- og nedlasting av programvare uten tilleggsabonnement var ifølge meldingen av avgjørende betydning. Som et eksempel på dette, ser kommunen stor nytteverdi i å administrere tilgangskoder på innbruddsalarmene sine sentralt. De nye alarmsenderne til Safetel som nå intoduseres i det norske markedet, er allerede montert på nærmere 7000 lokasjoner i Danmark gjennom G4S.

"Vi har lenge hatt et godt kundeforhold til Trondheim Kommune, vi er den mest innovative leverandøren i dette markedet og vi lanserer i disse dager et helt nytt produkt. Derfor var denne kontrakten viktig for oss" sier Knut Klefsås, salgssjef i Safetel. Kontrakten omhandler utskifting av alarmoverføring på nærmere 80 lokasjoner.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer