Safetel overgår kravene til oppetid

Safetels tjenester er laget for å tilfredsstille det felleseuropiske regelverket (kravene) for alarmoverføring, EN-50136. I motsetning til mange andre bransjeaktører velger Safetel å offentliggjøre informasjon om driftskvalitet og oppetid. Fasit for de siste 12 månedene viser ifølge meldingen at Safetel overholder de europeiske kravene med god margin.

99,87 % oppetid siste 12 måneder

Regelverket for alarmoverføring er omfattende og detaljert. Det overordnede kravet er at alarmoverføringen skal fungere i minst 99,8 % av tiden (målt over ett år). Safetel er ansvarlig for at den totale alarmoverføringstjenesten overholder kravet.

Driftsjef Geir Gustad i Safetel forklarer: "For å beregne oppetiden på Safetels tjenester ser vi samlet på oppetiden på Safetel Service Engine – SSE (Safetels servere) telenettet og alle Safetel alarmsendere".

I 12 måneders perioden fra april 2009 til april 2010 var oppetiden for Safetels tjenester på 99,87 % "Vi er meget godt fornøyd med disse tallene " sier Geir Gustad. "Det alltid hyggelig å levere bedre kvalitet enn det markedet forventer."

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer