Satser enda sterkere på Bryn-Helsfyr

Eiendommene er Brynsveien 3, Brynsveien 12 og Brynsveien 11-13, og består av tre kontorbygg og en frittliggende tomt.

De kjøpes av Brynseng Eiendom AS, som eies av Bryn Eiendom og Helleli Eiendom med 50 prosent hver.

– Vi er meget tilfredse med å ha kommet til enighet med DnB Livsforsikring om kjøp av eiendommene på Bryn, og ser frem til å starte arbeidet med dem. Vi har tro på området og ser synergier mot Bryn Eiendoms eksisterende portefølje i strøket, sier Kristian Eriksen i Helleli Eiendom i en pressemelding.

DNB Næringseiendom mener dette er et godt tidspunkt å selge på for å realisere verdier og tilpasse seg endrede rammebetingelser.

– Som eier av en stor eiendomsportefølje er det naturlig å utvikle porteføljen både ved kjøp og salg av eiendom.

Salg av eiendommen gjennomføres således som en del av livselskapets langsiktige eiendomsstrategi, sier adm. dir. Gro Boge i DNB Næringseiendom AS i meldingen.

Avtalen ble signert rett før jul, mens overtakelsen skjedde 1. februar i år.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer