Satser hardere i Bærum og Asker

Det er åtte byggmesterfirmaer med lang erfaring i Mesterhus går sammen om det nye salgskontoret som åpner 16. august.

– Målet er å bygge eneboliger med høy kvalitet hvor det solide håndverk skal stå i fokus, sier Henning Eskeland som er konstituert daglig leder for det nyopprettede salgskontoret.

Etter hvert vil Sigurd von Løwensprung Snarset (42) tiltre som daglig leder. Han kommer fra Block Watne hvor han de siste 15 årene har jobbet med salg, eiendomsutvikling og prosjektledelse. Han har den rette bakgrunnen for Mesterhus Asker og Bærum med svennebrev som tømrer, teknisk fagskole, ingeniørhøgskole, og bedriftsøkonomisk utdannelse.

– Tidligere har vi betjent Asker og Bærum fra Oslokontoret, sier kjedeleder Raymond Myrland i Mesterhus.

– Denne nyetableringen betyr en bevisst satsing fra oss i dette markedsområdet. Mesterhusbyggmesterne som nå etablerer seg på Rud er blant de mest erfarne og solide som vi har i hele kjeden, fortsetter Myrland.

Mesterhus Norge AS er organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående Byggmesterfirmaer. Kjeden er Norges største boligbygger med over 1200 igangsatte boenheter hvert år og ca 150 medlemsbedrifter over hele landet. Mesterhus Norge er en del av byggekonsernet Mestergruppen AS.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer