SEOPP!

Temaet for forskningsprosjektet SEOPP (systematisk energioppgradering av småhus) er energioppgradering av småhus som er bygget i perioden 1960 til 1990. Mesterhus, som holder til i Nils Hansen vei 2 på Bryn-Helsfyr, er prosjekteier.
I 2012 jobbet prosjektet blant annet med å kartlegge erfaringer med ambisiøs oppgradering blant bedrifter og huseiere. Dette ble gjort med en spørreundersøkelse blant medlemsbedriftene hos Mesterhus, rettet mot de bedriftene som har erfaring med oppgradering.
– Det viktigste med denne undersøkelsen var å komme i kontakt med boligeiere som har fått oppgradert huset sitt, forteller Judith Thomsen i SINTEF Byggforsk, som gjennomførte spørreundersøkelsen.
Resultater fra intervjuene med huseierne oppsummeres i en ny SINTEF rapport i januar 2014.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer