Skaper alarmselskap med europeiske vekstambisjoner

Sikkerhetsselskapene Safetel Group og Multicom Group går sammen. Med nærmere 400 millioner i omsetning og over 100.000 abonnenter blir konsernet det 6. største alarmselskapet i Skandinavia.

I følge en felles pressemelding er selskapene godt posisjonert for å ta nye markedsandeler i Skandinavia og for ekspansjon til nye markeder i Nord-Europa.

– Ved å kombinere erfaring, teknologi og sterk vekst vil vi oppnå større effektivitet og lønnsomhet pr. abonnent og øke mulighetene for produkt- og markedsutvikling, sier Harald Rønning, administrerende direktør i Safetel, som har hovedkontor i Østensjøveien 18 på Bryn-Helsfyr.

Partene ser klare synergieffekter, da virksomhetene i følge pressemeldingen har komplementære produkter og overlappende kundeporteføljer og leverandørapparat.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer