Statoil forlenger Autronica-kontrakt

Opsjonen gjelder fra 7. februar 2016 til 6. februar 2018, og kommer i tillegg til den eksisterende rammeavtalen for Johan Sverdrup, ifølge selskapet.

– Vi er svært takknemlige for den tilliten Statoil viser oss ved å tildele disse opsjonene, sier Thor Egil Hafnor, salgsdirektør for Europa.

– Dette vil bidra til å gi Autronica forutsigbarhet og muligheter for de kommende årene i et allerede tøft marked.

Ifølge Hafnor er det vanskelig å anslå verdien av denne opsjonen, ettersom det vil avhenge av Statoils virksomhet og behov de kommende årene.

Autronica Fire and Security AS er en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet av United Technologies Corp. Autronica Fire and Security og Statoil har hatt en rammeavtale siden 2011, og selskapet har vært hovedleverandør til Statoil innenfor brann- og gassdeteksjon siden 1984.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer