Suksess med skreddersydde P-konsepter

Selskapet drifter totalt ca 10.000 parkeringsplasser i Oslo. Mange av disse ligger i Bryn-Helsfyr-området, herunder i Brynsengveien, Brynshøgda, Nils Hansens vei, Strømsveien, Innspurten og Grenseveien. Siste nytt på oppdragssiden i dette området er et kontrolloppdrag for parkeringsplasser for Østensjøveien 39/41 AS.

Park Nordic har 12 ansatte som leier 400 kvm kontor i Brynsengveien 2 av Bryn Eiendom. Selskapet omsetter for ca 51 millioner kroner inneværende år, og lykkes med sin tilnærming til parkeringsløsninger.

– Trafikkavvikling, parkering og miljø har for tiden full oppmerksomhet i byer og tettsteder. Vi mener fokus bør ligge på gode, praktiske løsninger som matcher både byens, områdets og brukernes behov – og der parkering inngår som en del av en helhetlig plan, sier Christian Knudsen i Park Nordic.

Selskapet skreddersyr og utvikler parkeringskonseptene i dialog med oppdragsgiver. Siktemålet er å skape et differensiert parkeringstilbud for brukerene kombinert med enkel og sikker parkering gjennom ulike løsninger for bygging av parkeringshus, betalingsløsninger, skiltprogram og miljøet i og rundt det enkelte parkeringshus.

– Vi har bred kompetanse på design og utvikling. I en tidlig planleggingsfase, eller ved en videreutviklig av eksisterende løsning, bruker vi vår lange og brede driftserfaring for å rådgi og foreslå løsninger for oppdragsgiver. Dette er typisk byggherrer, kjøpesentre eller eiendomsselskaper som ser verdien av et funksjonelt og effektivt parkeringstilbud som interegeres godt i den totale infrastrukturen.

Park Nordics tjenester inkluderer alt fra administrasjon, rapportering og markedsføring av utleieplasser, så vel som avgiftsbelagt besøksparkering.

– Vår profil, design og drift skal til enhver tid kunne tilpasses våre oppdragsgiveres profil og behov. Vi anser dette som vesentlig for å videreutvikle parkeingskonsepter og relasjonene til våre oppdragsgiverer, avslutter Knudsen.

Bildet: Christian Knudsen i Park Nordic (Foro: Park Nordic)

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer