Thune lanserer gifteringkolleksjon

Godt timet med bryllupssesongen, lanserer Thune en helt ny giftering-kolleksjon i sine butikker, og lover mange valgmuligheter og spennende modeller.

"Vår nye Promise Basic kolleksjon gir deg uttallige valgmuligheter når det hvitt, gult eller rødt gull, matte eller polerte overflater og om du ønsker diamanter satt i ringene. Våre selgere står klare til å vise deg de forskjellige mulighetene du har. Du kan få det akkurat slik du ønsker" skriver selskapet på sine web-sider.

Thune lanserer også Promise Bridal, som er en helt ny kolleksjon med frieri- og forlvelsesringer. Du får kjøpt disse ringene som sett, slik at frierringen med litt større diamanter passer perfekt ved siden av forlovelsesringen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer