Tilbake på toppen

Med 1.103 boliger ble Mesterhus Norges største boligbygger i 2014. Selskapet ble etablert i 1970 og det som startet som et samarbeid mellom en gjeng byggmestere for å få bedre prisbetingelser utviklet seg etter hvert til å bli en landsomfattende kjede.

Boligprodusentenes forening og Prognosesenteret la 25.januar frem en oppsummering av boligproduksjonen for 2014. Der ble igangsettingstallene for de 10 største boligprodusentene i Norge publisert. Mesterhus ble altså igjen den største boligbyggeren.

Mesterhus er i dag en del av Mestergruppen, har hovedkontor i Nils Hansens vei 2 på Bryn-Helsfyr. På bildet ser du kjedeleder Raymond Myrland og du kan lese hele profilartikkelen om Mesterhus her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer