Tilbake på tronen!

mesterhus_norges_største_boligbygger

Mesterhus er tilbake på toppen som landets største boligbygger.

Det viser nye tall fra Boligprodusentenes Forening, som opplyser at Mesterhus igangsatte 1.270 igangsatte nye boliger i 2016.

– Vi er stolte av å være Norges største boligbygger. Mesterhus er opptatt av å bygge det folk vil ha, og det er fint å se at det gir høye igangsettingstall, sier kjededirektør, Tore H. Mjaavatn i Mesterhus.

I løpet av 2016 kjøpte Mestergruppen Nordek, og fikk dermed også Blinkhus inn i konsernet. Mestergruppen, som har hovedkontor i Nils Hansensvei 2 på Bryn-Helsfyr, omfatter nå de tre boligkjedene Mesterhus, Systemhus og Blinkhus.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer