Tilbyr allsidighet med sin PRIMERGY cloud-portefølje

Fujitsu, som i Norge har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr i Oslo, utvider serverfamilien med en multifunksjonell servernode. Noden skal tilføre økt funksjonalitet og fleksibilitet til servere som brukes i skyen, under krevende databehandling og i storskala serverparker. PRIMERGY CX1000 Cloud eXtension Server er spesielt egnet til skymiljøer med store krav til oppskalering.

Administrerende direktør i Fujitsu Norge, Kjell-Erik Tenold, mener skyteknologien er svaret på mange kunders hodepine: – Kundene er lei av energitap og har ikke plass til serverne i sine lokaler lengre. Med skyteknologien vil mange bedrifter få en hodepine mindre, sier han i meldingen.

Fujitsu innfører samtidig en ny tjeneste for effektivitetsmåling: Efficiency Assessment Service tilfører verdifull informasjon om optimaliseringsmuligheter og gjør det enklere å hente ut kvalitativ informasjon fra serverparken.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer