Ugland fikk markedspris

Den tredje utgaven av Aust-Agder markedsforum samlet hele 140 deltakere fra hele fylket. De kunne under seminaret overvære at en av Grimstads bedrifter ble kåret til «Årets markedsfører i 2009».
Det var en enstemmig jury som kom til at den markedsføringsinnsatsen garasjegiganten hadde lagt ned, gjorde dem fortjent til prisen i fylket.

Meget fornøyd

Ved Ugland industrier og Grimstad Garasjene er daglig leder Stein Erik Bjørni meget fornøyd med at de har fått en slik pris. Industrigiganten, som også leverer takstoler og bygningsdeler, måtte tidligere i år permittere flere ansatte på grunn av finanskrisen i byggemarkedet.
– Dette var jo en hyggelig anerkjennelse. Fylket har mange store bedrifter, så vi tar det som en bekreftelse på at det vi har startet på, er riktig. Måten å kommunisere med markedet på, så langt, er riktig, sier Bjørni.
– Resultatene av disse aktivitetene, blant annet kåring av garasjeband, er en riktig måte å bruke nye, sosiale medier på, legger han til.

Tilbake i jobb

– Kan dette gjøre at flere nå legger merke til Ugland industrier?
– Ja, jeg håper resultatet blir at vi når ut til flere potensielle kunder. Vårt mål er at du før du velger garasje, har sjekket våre tilbud, svarer Ugland-direktøren.
– Vi har blogger, Facebook og andre digitale medier. Hvor langt vi skal gå, på det digitale markedet, er vi ikke sikre på, legger han til.
– Hva er statusen i disse dager?
– Salget har siden jul tatt seg opp, så vi ligger foran budsjett. Flere permitterte tas inn igjen i slutten av måneden, og det er bra lysning i markedet, røper Bjørni.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer