Utvikler hørselstest på nett

HLF, som har hovedkontor i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr, har via frivillige i lang tid testet hørselen til mannen i gata gjennom kampanjen Hvert øre teller, enten på stand ved nærbutikken, på kjøpesenteret eller på messer og festivaler. Dette har vært et meget populært tiltak som mange setter pris på.

Ved å tilby hørselstest via en nettside eller en app, kan HLF nå enda flere. Mange er ikke klar over sitt hørselstap eller kvier seg for å akseptere hørselstapet, men gjennom et lavterskeltilbud som dette, kan du gjennomføre hørselstesten i trygge omgivelser, når det måtte passe.

– Den nettbaserte hørselstesten vil være tilgjengelig døgnet rundt, gjennom hele året – uten geografiske begrensinger. Det vi ønsker er at de som allerede har en hørselsskade blir klar over den og får tilgang til god informasjon og hjelp som kan føre til bedre livskvalitet, sier prosjektleder Chris Lyngaas hos HLF.

Utviklingen av den nettbaserte hørselstesten skjer takket være at ExtraStiftelsen støtter prosjektet “Hører du?” med 800.000 kroner. Den nettbaserte hørselstesten skal ikke erstatte en ordinær hørselstest, men være et supplement.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer