Verdens første resirkulerbare datamus

Musen følger i fotsporene til selskapets suksess, økotastaturet, og er nok et eksempel på at seskapet makter å utvikle høykvalitetsprodukter som samtidig er miljøvennlige. Økomusen, som ifølge meldingen er verdens første plastikkfrie og nedbrytbare datamus, er 100 % resirkulerbar.

Kjell-Erik Tenold, administrerende direktør i Fujitsu Norge, er glad for at Fujitsu kan bidra til en grønnere IT-bransje:

– Det er summen av alle de små initiativene som gir resultater. Denne musen er nok et bevis på at det er mulig å begrense bruken av ikke-resirkulerbare materialer i produktlivssyklusen. Den burde være førstevalget for bedrifter som ønsker å være miljøbevisste, og samtidig har høye krav til kvalitet, sier han.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer